Leje af Laser

Du har mulighed for at LEJE MID-CARE

Vi sender den til dig og du returnerer med en returseddel.

Priser for udlejning:

Leje 1 uge 1000 kr.
Leje 2 uger 1900 kr.
Leje 3 uger 2500 kr.
Leje 4 uger 3000 kr.


Såfremt du efterfølgende ønsker at købe en laser, fratrækkes det indbetalte lejebeløb prisen.

Laseren til hjemmebrug er til dig, der har smerter i hverdagen. laseren er meget populær til at afhjælpe smerter fra slid og leddegigt og andre kroniske tilstande.

Ønsker en laser til den aktive familie, som ønsker at behandle deres skader og på den måde sparer tid på at skulle til en behandler og følge et behandlingsforløb.

Her vil det være en fordel at leje laseren inden køb, hvis du er i tvivl om MID-CARE er det rette valg til jeres skader.

Måske har du fået en akut skade og ønsker at selvbehandle. Du kan behandle f.eks sportsskader, inflammationer, hævelser, gigtlidelser ømme led og smerter.
Du kan f.eks selvbehandle et hævet knæ, der smerter og hvor smertestillende piller ingen effekt har. Her vil MID-CARE kunne afhjælpe smerterne og dæmpe inflammationstilstanden.

MID-LASER

Er du interesseret i at prøve laseren i din virksomhed?


Ved leje af MID-LASER vil det være en fordel at prøve laseren. Da du kan behandle nogle af de udfordringer du har hos klienter, som kan være svære at afhjælpe som f.eks inflammationstilstande, skader, reumatologiske lidelser og andre kroniske tilstande. På den måde kan du prøve om MID-LASER er det rette valg til dit erhverv.

MID-LASER udlejes kun til CVR nr.

Vi hjælper dig i gang og yder support.