MID-LASER

LLLT LASER

Mid-Laser

Ved køb af MID-LASER kan du trygt komme i gang med at behandle dine klienter med hurtig bedring til deres smerter og skader.

Der medfølger en behandlerbog ved køb af et MID-LASER udstyr og derved kan du med det samme påbegynde at behandle dine klienter.

Er du nysgerrig på priser på de forskellige lasere? Eller har du brug for mere information og demonstration af laser, er du velkommen til at kontakte os.

MID-LASER består af en bordenhed (basisenhed), hvortil forskellige laserhåndstykker (laserprober) er tilsluttet. Basisenheden er systemets styre- og drivenhed, mens behandlingen udføres med laserhåndstykket. MID-LASER har indbygget lithium-ion batteri, hvilket gør at det kan bruges selvstændigt, men er primært beregnet til at blive sat i en stikkontakt.

Ikke som andre lasere

Mid-Laser

Måske har du selv prøvet at få laserbehandling hos andre behandlere uden den store effekt? MID-LASER arbejder ikke som andre lasere. Den er mere intensivt og er “kold” hvilket gør, at man kan arbejde længere tid på samme område. MID-LASER kan ikke gøre skade eller give dig forbrændinger.

Du kan undgå lange behandlingsforløb ved at kombinere MID-LASERbehandling med andre slags behandlinger som f.eks. fysioterapi og kiropraktik.

Fordele ved MID laser:

Mid-laser

 • Du får en behandlingsmanual med unikke behandlingsmetoder, det er afgørende for metodens resultater at behandlingen gives på de rigtige punkter på kroppen.
 • Behandlingsmanualen har anvisninger for 55 forskellige tilstande som kroppen kan være belastet af.
 • Du har hudkontakt og derved dybest indtrængning (måden lyset pulsere på er unik og patenteret).
 • Support med erfaring siden 1984.
 • Du kan indstille hertz, det er afgørende for metodens resultater, at der anvendes den rigtige laserfrekvens for specifikke symptomer og at behandlingen.
 • Du arbejder med en klasse 3 b laser (kold laser) og derved kan du ikke lave brandskader på dine klienter.
 • Laserudstyret leveres i en kuffert, derved kan du tage dit laserudstyr med på farten og har mulighed for at tilbyde laserbehandling uden for din klinik.
 • Kvalitet – meget holdbar.
 • Laserudstyret kommer fra Irradia som ligger i Sverige, det er nemt ved service.

Infrarød superpulseret laser

Mid-Laser

 • Du arbejder med en infrarød superpulseret bølgelængde 904nm. Som er den dybeste bølgelængde du kan arbejde med. Pulstopeffekten er 4 x 20.000mW eller 12 x 20.000mW. Den totale udeffekt er 4 x 60 mW eller 12 x 60 mW. )  
 • Ønsker du at arbejde med immunforsvar og traume? Har du brug for laseren med bølgelængde 635nm. Lasertypen er synlig rød og har en pulstopeffekt på 1 x 120mW. Den totale udeffekt er 1 x 10mw.
 • Ønsker du at behandle sår og hud? Anbefaler vi laser 4 x 635nm.  
 • Sættet de fleste køber består af en baseenhed med mulighed for at arbejde med 2 lasere af gangen, samt laser 12 x 904 og laser 1 x 635.

Læs her hvorfor du har brug for en behandlings manual.Jeg et samarbejde med Anni Norling og hun har behandlet med LLLT Laser siden 1984 og har udført flere studier af behandlingsresultater når det gælder reumatiske lidelser og andre smerter. Hun har behandlet 45.000 mennesker igennem årene og hendes erfaring er, at metoden vi arbejder med er vigtig i forhold til resultat.

Derfor følger der en behandlingsmanual med ved køb ad MID-LASER. På den måde kan du trygt behandle dine klienter fra dag 1.

Det gør MID-LASER meget anvendelig, er at man ved at pulseringen virker på forskellige typer problemer.

De forskellige bølgelængder siger noget om laserlysets egenskaber, for eksempel at det er anti-inflammatorisk.

Er du interesseret i at prøve laseren i din virksomhed?

Kontakt os og du kan få mulighed for at låne en laser hos os mod et depositum.

Vi hjælper dig i gang og yder support.