MID-LITE

MID-LITE

En af de mest effektive batteridrevne medicinske lasere på markedet.

 • Mid-Lite

  Miniudgaven af MID-LASER.

  Er en professionel medicinsk laser, designet til at være nem at bruge på mennesker og dyr.

  Den er nem at tage med i stalden, til patienter eller i klinikken.

 • Mid-Lite

  Laseren er det perfekte valg, til dit dyr der er skadet eller til dig, der har spændinger i kroppen og nakkesmerter.

  Laseren er meget populær til heste og hunde og til klinikker der ikke ønsker det store udstyr, men mangler ekstra indtægt.

 • Mid-Lite

  Har tre laserdioder. Derved kan du give behandlinger på kortere tid sammenlignet med andre batteridrevet lasere, der kun har en laserdiode. 

1 af 2

MID-LITE er en infrarød superpulseret bølgelængde 904nm, det er den dybeste bølgelængde, du kan arbejde med.


MID-LITE har 250 hertz og pulstopeffekten er 3 x 20.000mW. Den totale udeffekt er 3 x 60 mW.

MID-LITE har fire kontrolknapper, der bruges til at indstille den passende mængde laserenergi ved behandling af overfladiske til dybtliggende problemer (f.eks. hud/sår, sener eller led og muskler).

Har et indbygget genopladeligt batteri, men kan også bruges, når den er tilsluttet  en stikkontakt.

Et signal angiver, hvornår det er tid til at flytte laserhåndsættet til et nyt behandlingssted. Disse kontrolknapper er designet til at forenkle behandlingen af ​​forskellige problemer.

LCD DISPLAY
Dette forenkler registreringen - bølgelængde, effekt, tid og joule vises alle i displayvinduet.

AUTOMATISK LASERSTOP
Hvert tiende minut stopper laserlyset automatisk, og der udsendes et lydsignal. Tænd/sluk-knappen skal trykkes igen for at fortsætte behandlingen.

1J INDSTILLING
Et hørbart signal udsendes for hver 1 J laserenergi leveret pr. laserdiode. Det er velegnet, når der kræves et specifikt antal joule pr. behandlingspunkt.

 • Anbefaling af MID-LITE Laser til heste

  Jeg har investeret i den bedste laser og har virkelig gavn af den både til mine heste, min hund og til mig selv. Jeg har to heste og de har tit udfordringer. Jeg investerede i laseren, for at kunne spare penge på besøg af behandlere. Jeg elsker, at jeg selv kan behandle mine heste med kærlighed. Min laser bliver flittigt udlånt på stedet hvor mine heste står og til min familie også. Så Mid-lite Laseren får den bedste anbefaling herfra.

 • Anbefaling af MID-LITE Laser til mennesker

  Vi er en familie på 4, hvor to er børn. Vi går alle til forskellige sportsgrene, og så snart vi har en skade behandler vi skaden med vores laser. Det er så fantastisk, fordi vi kommer lyn hurtigt af med vores skader. Så for os har det været alle pengene værd og vi slipper de fleste gange, for at skulle igennem et behandlingsforløb hos en behandler. Svigermor har slidgigt i det ene knæ og hun kommer flittigt forbi og bruger laseren, det gør at hun kan holde hendes smerter nede. Derfor anbefaler vi Mid-lite Laseren til andre, det gør nemlig vores hverdag mindre travl.