MID-CARE

MID-CARE laseren til hjemmebrug, er til dig der har smerter i hverdagen, den er meget populær til at afhjælpe smerter fra slid og leddegigt og andre kroniske tilstande.

Eller til den aktive familie, som ønsker at behandle deres skader og på den måde sparer tid på at skulle til en behandler og følge et behandlingsforløb.

MID-CARE er lavet af kvalitetsmaterialer for at tilgodese de høje krav, som det forventes af professionelt high-end udstyr i dag.

 • Prisvinder – bedst i klassen level 3b laser
 • Brugervenlig og ergonomisk
 • Bølgelængde 904
 • Håndholdt og batteridreven

Har du Parkinson? Se videoen og forstå hvordan MID-CARE laser kan gavne dig.

Medicinsk laser til hjemmebrugMID-CARE er en infrarød laser beregnet til behandling af muskler, led og sener. Laserlys påføres væv for at reducere smerte, betændelse og fremme vævsreparation.

MID-CARE har 75 hertz og pulstopeffekten er 25.000mW. Den totale udeffekt 60 mW.

MID-CARE er udviklet specifikt til at opfylde kravene til sikker brug i hjemmet. Laserapparatet er ergonomisk designet til selvbehandling. Det giver flere grebsmuligheder og den ergonomiske vinkel gør det lettere at holde enheden mod forskellige dele af kroppen.

Laserbehandlingen starter, når enheden placeres i kontakt med huden, og der påføres et let tryk. Materialerne er udvalgt, så de opfylder kravene og forventningerne til et produkt af høj kvalitet.

1.
MID-CARE har 2 dioder der er placeret i en lille vinkel for at forbedre kontakten mellem laseråbningerne og huden for at optimere lysindtrængning i vævet

2.
Den pulverlakerede aluminiumsfront og de anti-reflekterende coatede linser sikrer langtidsbrug og tillader rengøring uden forringelse.

3.
En semi-transparent ring udsender blåt lys, der indikerer, at laserbehandlingen er aktiveret. Feedback gives også af synlige og hørbare signaler, når der er leveret tilstrækkelig laserenergi, og når det er tid til at ændre behandlingspunktet.

4.
MID-CARE drives internt af 6 udskiftelige AAA-batterier og har en batterilevetid på cirka 3 behandlingstimer

 • - Brith Jacobsen

  “Jeg havde forstuvet min ankel ret slemt og søgte hjælp hos Dorte. Jeg fik først et par behandlinger hos Dorte som virkelig hjalp mig rigtig meget og valgte så derefter at leje en laser i 2 uger. Dette var for at kunne intensivere behandlingen. Det var helt vildt, så hurtigt min fod fik det bedre for hver dag der gik. Jeg behandlede mig selv flere gange om dagen og holdt den ekstra længe der hvor det gjorde mest ondt. Efter 1 uges intensiv behandling kunne jeg gå og støtte på foden uden krykker og smerterne var reduceret helt vildt og ligeledes hævelsen.
  Mens jeg lejede laseren behandlede jeg min familie og venner. Min mor er faldet i sommers og slået sit knæ og hun har stadig smerter i det hver dag. Efter en behandling kunne hun mærke en forskel. Min veninde prøvede den på sine fødder som hun har ondt i hver dag og hun mærkede også at hendes smerter blev bedre.

  Efter dette har jeg valgt at købe min egen MID laser og er utrolig glad for den. Bruger den på mig selv og andre. Har behandlet smerter i knæ, fødder, håndled, arme, skuldre og nakke. Har brugt den ved menstruationssmerter og kan mærke de aftager mens jeg bruger den. Den er helt fantastisk og jeg kan virkelig anbefale alle at købe denne model. Den er til professionel brug og derfor meget bedre end andre lasere der kan købes på markedet, da den behandler meget dybere”.

  Er du i tvivl så køb den. du vil ikke fortryde det.

  Hilsen en super tilfreds kunde
 • - Tina Ptak

  "Min datter kom til skade med hendes knæ, hvor hun fik forstrukket nogle ledbånd og knæet hævede voldsomt. Det var lige op til weekenden og vi 
  lejede derfor midcare laseren til hjemmebehandling, så hun kunne komme hurtigt igang med behandling og hun kunne få flere behandlinger om dagen. Allerede dagen efter kunne hun støtte på benet og hævelsen havde fortaget sig. Efter dages behandling kunne hun bevæge sig rimeligt frit omkring igen. 
  Jeg kan varmt anbefale Midlaser til behandling af akutte skader"
 • - Ole Sørensen

  “Mit navn er Ole Sørensen på 77 år. Jeg er gammel maler og har ligget meget på knæ pga. mit erhverv.Jeg har slidgigt i begge mine knæ og hofte. Hver dag har jeg smerter og har haft svært ved at gå ture og lave fysisk arbejde.Nu efter jeg har købt min lille laser, kan jeg bedre gå ture og har merkant mindre smerter.Hvilket er guld værd for mig. Derfor giver jeg min varmeste anbefaling af denne laser til andre som døjer med deres smerter i hverdagen”
 • - Klaus

  “Efter et par succesfulde laserbehandlinger på klinikken i forbindelse med muskelspændinger i lænden, besluttede jeg at investere i min egen hjemmelaser. Min erfaring er, at den er meget anvendelig når du mærker begyndende spændinger i nakke/skuldre efter længerevarende arbejde foran computeren eller i lænden/ben efter en gåtur/motion.Jeg har også brugt den på min familie, der har oplevet kraftig reduktion af spændinger i nakken som ofte var årsag til hovedpine”