OM LLLT LASER

 • LLLT Laser også kaldet medicinsk laser og kold laser er en smertefri, skånsom og effektiv behandlingsmetode. Laser er meget brugt til behandling af ​​både akutte og kroniske skader.

 • LLLT Laser påvirker det lokale immunforsvar, kredsløb i blod og lymfesystem, stofskifte i cellerne og udskillelse af endorfiner og prostaglandiner.

 • Formålet med laserbehandlingen er at sætte gang i kroppens egen helingsproces.

Hvad er Laser?

Lysforstærkning af stimuleret emission af stråling. Dette betyder "forstærket lys gennem stimuleret emission af stråling".

Laserlys adskiller sig fra andre lys ved, at laserlysets elektromagnetiske bølger falder sammen, mens bølger i almindeligt lys adskiller sig fra hinanden. Det betyder, at laserlyset bliver meget koncentreret, og dermed ikke frigiver energi til varmestråling. Energien frigives der, hvor lyset rammer vævet.

LLLT = Low Level Laser Terapi
Therapy = Cold Laser
LLLT terapi er en skånsom og sikker terapiform.

 • Janne Jensen har klinik og arbejder med Mid-Laser

  Jeg startede klinik i april 2022 med en Mid-laser fra Irradia. Efter at have læst meget om, hvad LLLT kan gøre for kroppen var jeg overbevist om, at det var det, jeg skulle tilbyde folk i mit lokalområde.
  Laseren skuffer sjældent og jeg bliver stadig positivt overrasket over, hvad man kan opnå af resultater med LLLT.
  Det er meget effektivt, når skaderne er relativt nye, men har også haft nogle med 20 år gamle problematikker, som er forvandlet på 5 behandlinger.
  Håber der kommer mere fokus på LLLT i fremtiden, så sygesikringen også får øjnene op for denne fantastiske behandling og der kan gives tilskud, som til alle andre alternative behandlinger.

Hvornår kan du bruge LLLT Laser?


LLLT Lasere kan både bruges som forebyggende og til behandling af lidelser.

Nedenfor ser du nogle eksempler på anvendelsesområder, hvor LLLT Laser kan bruges.

-Smertelindring
-Fysioterapi
-Reumatologi (reumatiske tilstande)
-Sportsmedicin (skader)
-Ortopædi (led)
-Dermatologi (hud)
-Geriatri (ældrepleje)
-Veterinærmedicin

Typiske lidelser, hvor MID-LASER kan bruges.

-Kroniske problemer i bevægelsessystemet
-Ledproblemer
-Muskelspændinger
-Muskelskader
-Betændelser
-Stræk og overbelast
-Smertelindring
-Sår, sår der ikke vil hele
-Seneskader

ER VIRKNINGEN BLEVET PÅVIST VIDENSKABELIGT?


Der er tusindvis af publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af laserterapi. Blandt disse er der mere end hundrede strengt kontrollerede, videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.
Metoden er blevet brugt siden 1960 og der er omkring 6000 offentlige studier på både celler, dyr og mennesker.


Metoden er klinisk bevist og har en dokumenteret effekt på forskellige skader og lidelser.

Laserbehandling er videnskabeligt studeret i flere lande og resultatet er publiceret i  videnskabelige tidsskrifter. Følgende resultater er registreret;


 • Immunsystemet kan forstærkes således at forskellige sygdomstilstande lindres, eksempelvis astma og allergier.
 • Reumatisk besvær (Gigt): Smerte såvel som betændelsestilstande kan påvirkes positivt af  laserbehandling både i almindelighed og lokalt.
 • Smerter og spændinger i f.eks ryg, nakke, skulder og knæ, lindres med laveffekt laser, ligesom migræne og andre hovedpine symptomer.
 • Heling af idrætsskader som tennisalbue/arm, hælspore, forstuvninger og benbrud m.m  fremskyndes af laserbehandling.
 • Orale lidelser: Der er store erfaringer med behandling mod betændelsestilstande, isninger, løse  tænder, og mundtørhed (Sjôgrens syndrom).
 • Andre problemer som med fordel kan behandles er bihulebetændelse, mellemørebetændelse, akne, herpes og dårlig blodcirkulation m.m.